Är det sant!!!

Idag har jag sprungit 1 mil på 53 min. 53 min!!!!! För mig är det jättestort!! Mitt personbästa är som sagt 52 min, och det var år 2009. Så att jag idag sprang på 53 min är helt ofattbart. Men jag är så glad. Framförallt eftersom jag kände mig som världens potatis-säck när jag hankade mig fram längs med Uppsalas cykelbanor. Tjohooo!!!!

Photo 2013-11-29 17 15 31YEAH!!!!!

 

3 kommentarer
 1. Det var inte dumt må jag säga! Månne kommer träningsvärken efter någon dag eller så! Men what the heck!

  • Nä, jag sysslar inte med träningsvärk. Den här vältränade hyddan har kommit över sådana små petitesser!!!! (med andra ord, ja träningsvärken knackar nog på dörren på söndag skulle jag tro) =)

   • Återigen ”what the heck”?
    Det viktiga är att man kanske framförallt mentalt blir stärkt av en dylik bedrift oavsett den fysiska smärtan/eller tack vare, kanske?
    Viss typ av smärta blir då paradoxalt nog synonymt med något positivt! Inte dåligt!
    Pappi

Lämna ett svar