Bara att acceptera att det blir som det blir…

Efter våran mysiga fredagskväll i helgen så blev helgen allt annat än som planerat. När båda barnen sov så bokade jag in mig på ett träningspass lördag morgon kl 9.30. Sen gick jag själv och la mig kl 22, supertrött var jag. Sen började ”the night from hell”. Tobbe kom hem kl 00.30 och hade mage att väcka mig! Jag var så trött och irriterad. Sen vaknade Ellen och kom in till oss. Hon låg inte still, sparkade på mig, satte sig och var ledsen i ett….inte en blund fick jag i ögonen och vid 02-tiden så bara brast det! F-n liksom!! Jag gick och la mig i Ellens säng. Hann kanske precis somna innan jag blir väckt igen…då har Hugo falsk krupp. Så jag och Hugo lägger oss i hans säng med dubbla täcken, mössor på huvudet och fönstret på vid gavel. Hugo somnar på stört och blir fort bättre i sin andning. Själv ligger jag vaken typ resten av det som är kvar av natten. KL 05.00 bokar jag av mitt träningspass för det kommer inte att funka, ligger kvar i sängen et tag. Vid kl 6.30 kommer Ellen och då går vi upp! Fy fasiken vilken värdelös natt. Vi hade planer på både det ena och det andra den här dagen. Men med noll sömn i bagaget så måste man acceptera att det inte skulle funka. Så det blev en lugn dag hemma. Vi åkte och slängde lite skräp och det blev en liten tripp in ill IKEA.

Foto 2017-01-28 13 41 46

Lämna ett svar