Brunch på Zig Zag

En brunch var ju precis vad jag ville ha under denna Paris-resa, så nu fick jag det. Jag var så hungrig och sugen på allt och ingenting efter gårdagens/nattens äventyr att jag skulle ha vart nöjd med vad som helst. Filip sa att det inte var den bästa brunch han vart på, och jag tror säkert att man i Paris kan hitta riktigt schyssta bruncher, men eftersom jag aldrig brunchat i Paris kan jag inget annat än säga att för min del var jag nöjd. Brunchen bestod av tre delar. Först kom det in en bricka med bröd, våfflor och croissanter med tillbehör som smör, nutella och sylt. Ahhh, en fröjd för smaklökarna! Sen fick vi in en varsin bricka med frites, paj, bacon, smältost och lite smått. Mums! Kaffe till detta och allt la sig som ett lock i magen. Det ingick även en dessert, men vi var alla så mätta att vi snällt tackade nej till den för att inte behöva rulla fram resten av dagen.

Foto 2016-02-07 12 24 39

Först lite sött

Foto 2016-02-07 12 38 04

Sen lite salt

Foto 2016-02-07 12 38 32

Diggin in!

Lämna ett svar