Dålig sömn kräver sitt badhus

Natten mellan söndag och måndag var riktigt risig. Ellen hade myggbett och låg och kliade sig konstant och höll mig och Tobbe vakna. Sen kom Hugo in till vår säng och det gjorde tyvärr inte saken bättre. Dock kan vi ju inte säga åt honom att gå tillbaka till sin säng. Så han fick ta min plats så gick jag och la mig i Ellens säng. Hade jättesvårt att somna om, och sen när Ellen väckte mig på morgonen kändes det som att jag precis slutit ögonen. Suck. Hatar dessa nätter. Både Tobbe och jag var på ett ganska kasst humör under måndagen på grund av detta. Men när Ellen väl sovit sin middagslur så ryckte vi upp oss och drog till Fyrishov. Badade och lekte på deras uteplats. Det blev dagens räddning, för sen var vi alla helt matta i kroppen och orkade precis äta middag innan hela huset snarkade i takt igen!

Foto 2017-07-17 16 26 04

Tobbe mumsar glass på Fyrishov. Ser ni vilka som sitter i bakgrunden?

Foto 2017-07-17 16 25 50

Japp, dessa två gobitar!

Foto 2017-07-17 16 25 37

De älskar verkligen glass!

Lämna ett svar