En hotell morgon

Jag hade skitsvårt att somna där jag låg i min säng på hotellet. Det är så förbannat jobbigt. Jag har haft svårt att sova flera nätter i rad nu. Hoppas det går över snart. Men till slut somnade jag och när jag vaknade kändes det fortfarande så otroligt lyxigt. Jag, själv på hotell liksom. Living the dream. Jag drog bort gardinerna från fönstret och såg direkt att det kryllade av fiskare längs med hela sjön utanför mitt hotellrum. Ahh, underbart tänkte jag…då blir jag själv nere vid frukost-buffén. Och gissa om jag hade rätt. Satt ett fåtal sällskap och åt frukost när jag trillade in. Så jag tog en morgontidning och satte mig med min frukost och njöt. För bra för att vara sant. Sen gick jag upp på rummet igen, la mig i sängen och tittade på någon okomplicerad high-school film som jag såg när jag själv var yngre. Passade perfekt just nu. Utnyttjade hela min hotell-tid och checkade ut först kl 11.50. Då drog jag en sväng ner till Valbo köpcentrum(där jag aldrig vart förut) innan jag kände att jag var redo att åter igen återförenas med mini-maffian där hemma 😉

Foto 2017-08-04 16 15 01

Utsikten från mitt rum

Foto 2017-08-04 20 04 29

Två plagg som jag fyndade. Kanske inte den bästa matchningen , men var för sig så är de klockrena!

Lämna ett svar