Gymmade mig sned

Ajajaj! I onsdags när jag var på gymmet så lyfte jag snett och fick en rejäl låsning i nackslutet. Det var inte så att jag lyfte för tungt eller så utan det var ren otur. Jag skulle precis lyfta upp en vikt när en kille kom in på gymmet med buller och brak. Rent instinktivt pga hur bullrigt han gjorde entré så vände jag mig såklart om väldigt hastigt till detta ljud, och bums så kände jag direkt i nacke och axlar att det där var inte bra! Får lite smått panik när sånt här händer (tack och lov händer det inte ofta), så jag ringde min kiropraktor så fort jag kunde nästa dag och fick en akut tid. Han knakade till min muskel och jag kände dirket hur låsningen släppte. Jag har fortfarande ont, men det är en himla skillnad.

Foto 2017-02-18 23 54 50

Man blir rätt energilös när musklerna brister

Lämna ett svar