Idag satt den

Det var riktigt tungt att gå till jobbet idag. Jag lever fortfarande på Turkiet-tid. Sen hade jag bestämt mig redan igår att idag efter jobbet måste jag ta mig tusan fixa 1 mil. Så jag körde ut till Knivsta-spåret och laddade med en rolig Podcast i hörlurarna och satte sedan mina fötter i spåret. Det gick bra. Jag kände mig lätt. Antar att en veckas träningsvila i Turkiet ville ta ut sin rätt. Jag nästintill flög fram de 4 första kilometrarna. Men sen kommer den magiska gränsen. Mellan 4.5-7.5 km tar det nästan stopp. Det går tungt. Jag var såååååå nära att ge upp och kalla mig själv duktig som iallafall klarade 7km. Men så banne mig kunde jag bara inte tillåta mig själv att sluta springa. Tur var väl det för efter 7.5 km så tappade jag ”allt bly” i benen och blev åter igen fjäderlätt. 1 mil avklarat!!! Grymt skönt!!!!

Photo 2013-09-16 16 47 39YES!!!!!

 

Lämna ett svar