Jag har klippt mig

För två veckor sedan så klippte jag av mig mitt långa hår. Jag har tagit bort minst 2 dm. Men ingen har sagt  eller kommenterat detta. Märks det inte? Själv blev jag ju sjukt nöjd. Det är så otroligt skönt att slippa sköta om det där långa svallet. Nu mot slutet så var det bara i vägen. Fastnade med det i bilbältet ett antal gånger, det trasslade in sig i halsduken och bla bla bla. Samtidigt trivdes jag med det, men jag kände att jag bara orkar inte ta hand om det just nu. Så jag kapade det, klippte en lång page samtidigt som jag håller på att spara ut luggen. Känns otroligt skönt, nytt och roligt!

Foto 2017-01-14 13 27 14

3 kommentarer
  1. Såg det i kaoset utanför eurostop :p 😉

  2. Jo jag har mentalt noterat, inte lyckats ta mig till en verbalh handling bara…det blev jättebra !

    • Tack! Inte ens min kära lilla mamma märkte något, så jag började liksom undra, hahaha….

Lämna ett svar