Kaffe före träning ska inte underskattas

Jag har märkt att en kaffe innan träning, då framförallt powerwalks, gör riktigt gott. Man nästintill flyger fram. Så det ska jag tänka på framöver. Jag minns under studietiden då jag och Lottis gick upp tidigt på campus i Karlstad där vi bodde. Vi sågs över en kopp kaffe innan vi gav oss ut i morgonluften för en powerwalk. Då var kaffe standard, men det har jag glömt av senaste åren. Men nu tar jag upp det igen. Att sedan komma hem efter en lång promenad och upptäcka att det finns brie-ost i kylen är ju rena drömmen. För bra för att vara sant! Brukar tycka synd om Tobbe som ibland inte ens hinner märka vad det är för gottigheter som flyttar in i vår kyl innan de flyttat ut igen (och in i min mage). Å andra sidan är det inget han tar skada av. Vad man inte vet har man inget ont av 😉

Foto 2015-09-24 11 59 04

Kaffe, finn crisp och brieost…ett av de bättre mellanmålen!

Lämna ett svar