Middag på Mall of Scandinavia

I måndags så åkte jag och Sandra till Mall of Scandinavia för att träffa Maria över en middag och uppdateringar om våra liv. Det är alltså mina före detta arbetskamrater som jag fortfarande håller kontakt med. Pia brukar också vara med men kunde tyvärr inte just denna kväll! Det är helt underbart att det endast tar 30-35 minuter för oss att åka till detta gigantiska köpcentrum. Denna kväll låg verkligen bra i planeringen då jag hade ett stort behov att få vara själv utan barn just den dagen. Så att träffa Sandra och Maria, shoppa lite och sedan äta middag satt som en smäck. Efter middagen så tog vi en kaffe på Starbucks och det var här som jag testade kokos-latten första gången och blev kär!

Foto 2015-07-04 18 55 06Tog tyvärr inga kort i måndags, men här är Maria & Sandra från i somras

Lämna ett svar