Några timmar för mig själv

Idag behövde jag lite tid för mig själv. Ibland känner man bara att man måste iväg hemifrån, och så var det idag. Tobbe och jag är ganska duktiga på att ge varandra utrymme när vi känner att det behövs, så det är aldrig några problem bara man kommunicerar. Jag sticker inte under stolen med att jag älskar att shoppa, och jag är ganska duktig på det (haha, om man nu kan vara det). Så under mina ego-timmar idag så drog jag till Gränby. Mitt mål var skor till mig själv och kallingar och tröjor till Hugo. Check på den, det klarade! MEN….REAn var brutal. Det fanns så mycket snyggt och många basplagg, så jag kunde bara inte låta vissa plagg stanna kvar i butiken utan kände min plikt att köpa med dem hem till min egna garderob 😉 Vart riktigt glad när jag var på H&M, för där hittade jag två tröjor som jag haft span på som var nedsatta med typ 80%. Den som väntar på något gott….. :-)

Foto 2017-07-18 14 54 23

Foto 2017-07-18 14 54 54

Nätta gympaskor som man kan ha både till byxa och kjol, perfa!

Foto 2017-07-18 13 01 00

Den här klänningen blev jag kär i. Fick den för halva priset även fastän den inte var nedsatt, katjing på den!

Foto 2017-07-18 15 00 43

Lite pyssel till Ellen. Pennfodral, pennvässare och en penna! Hon älskar ju nyckelpigor, så pennan var ju given!

 

Lämna ett svar