Paris 2016

Helgen som var spenderade jag i Paris med brorsan och hans Alice. Har haft det så otroligt najs. Min lilla familj skjutsade ut mig till Arlanda i fredagskväll. Möttes av informationen att planet var 20 minuter försenat. No biggie! Tog det lugnt, beställde en middag och ett glas rött. Strosade runt lite och tog sedan en kaffe på Starbucks. Resan ner till Paris gick fint. Förutom när vi skulle landa. Precis när vi var på väg ner så gjorde piloten ett tvärvändning uppåt igen. Jätteläskigt. Jag tror säkert vi satt i uppåt-lutning under närmare 3 minuter (men det kändes som en evighet) innan vi planade ut och piloten fick göra om landningen. Gissa om man var lite nervös då! Men till slut landade vi och min taxi stod och väntade snällt. Fick en super-trevlig chaufför som faktiskt pratade engelska. Vi snackade hela vägen hem till Filip, och jag hoppades innerligt att det var samma chaffis som skulle hämta mig på måndagsmorgon igen (men det var det tyvärr inte).

 

Foto 2016-02-05 18 55 02Kaffe innan takeoff

 

Lämna ett svar