Platt som en pannkaka

Magen gör sig fortfarande påmind och jag får snällt sitta på min häck dagarna i ända. Något annat går inte heller för den delen då det gör så fruktansvärt ont. Värst blir det faktistk mot kvällen. Det är i stort sett omöjligt att stå och laga mat. Igår satt jag vid köksbordet och hackade morötter och gjorde köttfärsbiffar. Herregud, rumpan känns platt som en pannkaka, och när man sedan reser sig upp känns det som att den släpar i golvet. Jag är inställd på att det kommer bli tufft att få tillbaka kroppen efter detta. Mentalt har jag redan påbörjat min resa om att få tillbaka en stark och frisk kropp! Men sen får man väl se vilket skick kroppen är i efter denna pärs. Det är väl minst 3 månaders karantän från gym efter är bebben har kommit. Så jag håller tummarna för att kroppen är redo för styrka efter den perioden!

Foto 2015-01-20 15 26 47

Sitter på rumpan dag ut och dag in…

Foto 2015-01-21 09 25 01

..och vissa dagar finns det där lilla extra som livar upp lite mer.

 

Lämna ett svar