Shopping till barnen

Igår gjorde jag mig redo för en lunch på stan med Sandra. Var ute i god tid, parkerade nära restaurangen där vi skulle äta och fixade till det så att Ellen hade det riktigt cozy i vagnen. Jag hade precis pyntat i parkeringsautomaten när jag får ett sms från Sandra där det står ”Vi har översvämning på labb, kan inte komma”. Ahhhhh, jaja, det var ju absolut inte hennes fel och jag visste ju att på andra sidan stan så fanns det en minst lika bra lunch-dejt….Tobbisen!! Så det blev raggmunk med fläsk under prat av helgens GGN-tävling. Sen körde jag tillbaka till stan och parkerade på samma ställe som tidigare (eftersom jag ändå betalat för ett par timmar) gjorde om ”Ellen-cozy-i-vagnen” proceduren och traskade in på centrums gator. Kom över kläder till Hugo och Ellen, samt ny (svindyr) kurslitteratur.

Foto 2015-10-28 12 27 41

Ellen i sin nya vintermössa!!

Lämna ett svar