Sova i gästrummet

Hela helgen har jag ”sovit” (sova är väl att överdriva, försökt sova) i vårt gästrum. Ellen vaknar och håller låda nätterna i ända, så under veckorna vandrar jag runt som en vålnad här hemma mellan varven. En natt, två nätter klarar man, men sen irriterar man sig på minsta lilla och nåde den som kommer i vägen för mig, den blir det synd om! Så i helgen har Tobbe tagit Ellen och jag har sovit i ett annat rum. Men det har ändå inte hjälpt. Jag hör lilla stumpan samt sover oroligt. Är ju inte van vid att sova själv, samt så är jag van vid att ta hand om Ellen. Att de mörka ringarna har bosatt sig under mina ögon är fullt förståeligt. Jag håller hoppet uppe om att få sova nästa helg då jag ensam åker till Lottis Karlstad. Ny miljö, inga barn…då borde man väl kunna koppla av? Har iallafall tagit mig ut och promenerat både lördag och söndag. Förutom sömn så är ju frisk luft och lite rörelse bra. Man gör det man kan!

Foto 2015-09-26 10 05 28

Tänk vad man kan springa på under en lördagmorgon…skymtar ni den vita helikoptern på åkern ”far far ahead”??

Lämna ett svar