Träning i rosa

Idag körde jag Mamma Skivstång träning på Friskis igen. Så himla bra pass, och Ellen är också himla bra så snäll som hon är. Kör fortfarande lättaste vikterna. Är lite osäker på när jag ska våga öka, men eventuellt att jag lägger på lite på ben-övningarna nästa vecka. Tills dess blir det powerwalks och kanske ett yogapass denna vecka? Körde ju yoga i torsdags innan brorsan kom. Jäklar så skönt det var. Kändes som om kroppen hade fått sig en rejäl massage efter passet. Det här ska jag fortsätta på! Dock funderar jag på att köpa kort på någon anläggning här i Knivsta istället. Så drygt att åka in till Uppsala jämt när man ska på pass. Ja, så bekväm är jag. Men finns inga alternativ så får jag ju göra det iallafall. Vi får se varthän det barkar!

Foto 2015-10-05 09 57 35

Ellen fick hålla koll på mitt vattenintag under passet

Lämna ett svar